Válon található az ukrán Alexander Milov monumentális alkotása, amit a 2015-ös amerikai Burning Man Fesztiválon mutatott be és azóta igazi világhírnévnek örvend.
2017-ben pedig kalandok úton került Magyarországra, a birtokunkra.

A Szerelem-szobor nem csak a külalakja miatt igazán különleges, hanem attól is, hogy váli ültetvényeink kellős közepén kapott helyet.

Az elénk táruló látvány tényleg monumentális, hiszen a szobor nagyjából 10 méter magas és 16 méter széles.

A LOVE-szobor két, egymásnak háttal ülő, magába forduló, drótokból megformázott nőt és férfit, s a bennük „élő” két egymás felé forduló, kezüket a másik irányába nyújtó gyermeket ábrázol.

A drótok a nők és férfiak közötti konfliktust jelölik, míg a gyermekek az ölelést, a szeretetet és a másik fél iránt érzett érzelmeket, vágyódást szimbolizálják.

Az ide látogatóknak egy külön, erre a célra kialakított borshoppal is kedveskedünk, ahol az évszaknak megfelelő italokkal lehet feltöltődni, miközben a különleges alkotásban és a csodás természetben gyönyörködtök.

Nem mellesleg évente kétszer, tavasszal és ősszel itt kerül megrendezésre a LOVE Fesztivál, amikor együtt ünnepelhetjük a szabadságot, szerelmet, a borokat és a jó társaságot.

Maga a szobor bármilyen időszakban és napszakban ingyenesen látogatható, a borshop nyitvatartása ugyanakkor évszakonként eltérő.

NYITVATARTÁS 2022. áprilisától:

A szobor hétfőtől vasárnapig, napkeltétől napnyugtáig látogatható. 

Borshopunk szombaton és vasárnap, 10-18 óráig tart nyitva.