Olyan tételeket fedezhettek fel, melyek még nem érhetőek el kereskedelmi forgalomban, de akár olyanokat is, melyeket nagyon limitált palackmennyiségben készítettünk, s olyanok is akadnak az exkluzív tételek között, melyeket kaliforniai, vagy argentín testvérpincészetünk limitált kiadású boraiból válogatunk össze.

A borklub tagság előnyei
Évente 4 alkalommal 3 különböző fajta, összesen 6 palackból álló egyedi borokat tartalmazó borcsomag
Szabad asztal biztosítása a Matador étteremben előfoglalás nélkül, nyitva tartási időben (4 főig)
20% kedvezmény a webshopon és az etyeki borboltunkban
Akár 10% kedvezmény az éttermi fogyasztásból
Ingyenes házhozszállítás Magyarországon belül minimum 12 palack rendelése esetén
A Matador étteremben privát rendezvény esetén 7% kedvezményt biztosítunk a terembérlet díjából (50 fő fölött)
Személyre szabott, telefonos sommelier szolgáltatás
Kulináris tippek és receptek
Kóstolási jegyzetek
A Matador étteremben 4 fő feletti asztalfoglalás esetén sem kérünk foglalót
Megérkezett az ötödik Borklub csomag!
Fókuszban az etyeki Öreghegy!
Ötödik borcsomagunk három, kereskedelmi forgalomban nem elérhető tételt tartalmaz, melyekből kettő etyeki Öreghegydűlőnkről, valamint egy, kaliforniai testvérpincészetünktől érkezett.
A csomag első tagja az etyeki Öreghegyről szüretelt Haraszthy Öreghegy Cuvée 2019. A tétel hagyományos technológiával, nagy odafigyeléssel, az Öreghegy lankáin termesztett chardonnay, szürkebarát, királyleányka és zenit szőlőinkből készítettük. Minden évben ezzel a területtel zárjuk a szüretet, mire a szőlők tökéletesen beérnek.
A második tétel a szintén 2019-es Öreghegy Pinot Noir, mely szintén hagyományos technológiával készítettük. Az erjesztés nyílt kádakban történik, az almasavbontás fahordóban, az érlelés pedig legalább egy évig, többéves magyar és francia hordókban zajlik. Kirobbanóan egészéges szőlő, tökéletes erjedés.
A harmadik bor egy limitált, dűlőszelektált kaliforniai tételünk, a Tantara Tondre Pinot Noir 2015.
Szűretlen pinot noir Kaliforniából, a Santa Lucia Highlands-ről. Ezt a dűlőszelektált bort tíz éves szőlőtőkékről szüretelték, nyílt kádakban erjesztették. Az almasavbontás és az egy éves érlelés is francia hordókban történt. Összesen 1200 palack készült belőle.