A 2006 óta működő éttermünk 2019-ben teljesen megújult, a korábbi steakhouse irányvonal mellett fine dining technológiákat is alkalmazó bisztróvonallal várjuk a vendégeket.
Októbertől nyitvatartásunk időjárás-érzékeny. Kérjük érdeklődjenek telefonon, vagy figyeljék közösségi oldalainkat az aktuális nyitvatartási idő kapcsán.
Az etyeki Haraszthy Pincészet üzemeltetésébe tartozó étterem kiválóan tükrözi a tulajdonos multikulturális szellemiségét. Az argentin származású, de Magyarországon és Kaliforniában is otthon levő Carlos Coelho nemzetközi konyhai csapatával örömmel definiálta újra éttermünk koncepcióját, miszerint elsődleges célként határoztuk meg, hogy vendégeink számára tökéletes, akár egész napos élményt kínáljunk a Haraszthy Pincészetben!

A Matador étterem egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva a brazil-portugál Corporate Chef, André Bicalho és a Matador séfje, Diego Bautista vezetésével készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket.

André Bicalho a világ különböző országait megjárta, számos területen dolgozott, amelyek közvetlenül vagy szorosan kapcsolódtak a gasztronómiához. A nemzetközi pályán szerzett széleskörű tapasztalata és a különböző nemzetek konyhái ösztönözték André-t a gasztronómia iránti elhivatottságra. Nagyjából 13 évet élt Európa legkülönbözőbb helyein: Spanyolországban, Portugáliában, Angliában, Belgiumban, Németországban, és 6 hónapos szakmai gyakorlatot teljesített a 2 Michelin-csillagos Villa René Lalique étteremben Jean-Georges Klein séf mellett a francia Elzász régióban.

Szenvedélyesen kísérletezik ízkombinációkkal, amelyeket aztán különleges étel költeményekké formál. Az öröm, a kreativitás, az innováció, az állandó tanulás lehetősége, valamint az anyatermészet ajándéka: a kincset érő nyersanyagok inspirálják minden egyes nap, mikor felveszi a szakács kötényét.

Magyarországra költözése után hírnevét a Baraka Budapest fine dining étterem főszakácsaként szerezte Budapesten és 2020. októberétől éttermünk Corporate Chef-jeként vált a Haraszthy csapat részévé.

Diego Bautista séfünk, aki gazdag kulturális örökséggel, és mexikói-kaliforniai gyökerekkel rendelkezik, 2018 óta tagja a Matador étterem konyhai csapatának.

Egészen fiatalon került bele a vendéglátás világába, szülei éttermi vállalkozásainak köszönhetően. Tapasztalatait idegenforgalmi és vendéglátói tanulmányokkal egészítette ki, ami után már céltudatosan csiszolhatta tovább tudását, hogy maga is szakáccsá váljon. Gasztronómiai végzettsége kontinenseken keresztül vezette, Amerikától Európáig, és utazása során különböző országokban dolgozott, de igazi szakértelmét a nemzetközi hajóutak fedélzetén szerezte. 2015-ben személyes okokból költözött Magyarországra, amikor is a Baraka Budapestnél találta meg helyét. Itt nemcsak az ízek harmóniájáról szerzett tudását mélyítette tovább, hanem a textúrák és színek bonyolult összjátékába is beleásta magát.

Azóta itt Etyeken, a Matador Étteremben a grillezés, füstölés és bbq technikák mesterévé vált. A legbüszkébb azonban a Ház saját, illetve a tulajdonossal közösen megálmodott, és évről évre frissen készített felvágott válogatására.

Éttermünk a kultúrák sokszínűségét kívánja grill- / steakhouse-ként és fine-bisztróként képviselni. A füstös ízeket következetesen építjük be az ételeinkbe, mindig vigyázva arra, hogy összhangban legyenek és ne tereljék el a figyelmet borainkról. Az étterem legfontosabb alkotóeleme a húsok minősége, a világ különböző pontjáról érkező hús alapanyagokból a steak ételek mellett kolbászt és felvágottat készítünk. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a helyi és szezonális alapanyagok használatára.

Az igazán értő borkedvelők és a gasztronómia iránt komolyabban érdeklődő vendégek mellett számítunk azokra is, akik nyitottak új gasztronómiai és kulináris élményekre, szívesen kalandoznának az újhullámos nemzetközi konyha különlegességeit felvonultató kínálatban a’la carte vagy egyedi borvacsora keretében.

Az étterem borválasztéka kiegészül – az etyeki tételek mellett – az argentin és kaliforniai testvérpincészetünk vörösboraival, melyek kiválóan párosíthatóak grill ételeinkhez.

Az Etyek szívében található Matador étterem tökéletesen visszaadja a környék vibráló energiáit mediterrán hangulatával, az elegáns pincészettel, a mindig nyüzsgő terasszal és medencével.